Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Ebay Integration #55950
    Lisi
    Participant

    okay, thanks. Just saw this.

    in reply to: Ebay Integration #55454
    Lisi
    Participant

    Thank you so much. I also have another question. Is there a standard image dimension for WC Vendors pro? My product images always come out very large and it ends up looking unprofessional. Sometimes only half of my image products show.

    in reply to: Social Marketplace WC Vendors Observation #36328
    Lisi
    Participant

    social marketplace has been causing a lot of problems for my site lately, it’s been very slow to load.

    in reply to: Redirect Errors after installing WC Vendors pro plugin #34628
    Lisi
    Participant

    Hi Ben- I just want to say THANK YOU!! I have managed to fix the problem. Keep up the great work, i am impressed with the level of feedback and support.Now i can get back to sorting out my site.

    in reply to: Redirect Errors after installing WC Vendors pro plugin #34626
    Lisi
    Participant

    Hi ben- Thankyou so much. I have managed to install WC Vendors however i am having trouble installing WC Vendors Pro because my activation key isn’t working. I had to uninstall the WC vendors Pro Plugin prior to having this problem solved in order to the site to function. Can WV Vendors send me a new activation code for the WC Vendors Pro plugin?? I would like to install and activate this plugin. send to [email protected]

    in reply to: Redirect Errors after installing WC Vendors pro plugin #34592
    Lisi
    Participant

    Hi Ben,

    Apologies for the multiple threads but my shop was down for couple of day. This is a copy of the error log due which i get after installing the wc vendors plugin.

    [12-Jun-2016 05:15:13] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home1/hotnglam/public_html/wp-content/plugins/wc-vendors/classes/admin/class-admin-reports.php on line 538

    your help is much appreciated

    in reply to: Loop Redirect Error #34564
    Lisi
    Participant

    Hi- I am also having this same problem now. I don’t recall deleting any pages. If i reactivate the plugin will it recreate the page for me???

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)